13 March 2015

Hijab Stailista...




Assalamualaikum..
 
Lama sangat xupdate blog..muhaha..
 sejak menjawat jawatan sebagai pemandu aka supir anak sekolah..
OMG memang penat kemain..
pagi,tengahri n petang..
pegi keje g sekolah balik umah..

Masa utk kengkawan dah xde..masa dengan anak2 kat skolah aje sekarang..
mendengar luahan perasaan,suka duka anak di sekolah..
xde masa nak makan kat luar waktu lunch..
berkorban demi anak2..
pejam celik sekejap je masa berlalu..
nanti beso sekejap je..
hehe

next..
nak cter pasal hijab stailista si Afiqah..
Alhamdulillah dah start berhijab..
kluar jalan2 pun berhijab..
cuma kat kawasan umah opah di kg xla..
skit2 belajar bertudung..
moga kekal hingga ke akhirnya..

tu je nak cter...

2 comments:

lovely said...

Alhamdulillah.. Comel Fiqah pakai tudung.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)